In digital harmony with nature

Can a stately villa in a park also house a renowned media training institute? COEN! answers! This building has been renovated and the interior was designed by COEN! to create a harmonious whole. All the walls and window casings are white with warm wooden accents. A major addition is the colourful, digital pixel floor with plant-like patterns, which reminds the visitor of the building's present function.

‘COEN! is in addition to a highly creative design agency a very capable and reliable person.’
Ellen van Abeelen, account director Gielissen Interiors & Exhbitions

‘A major addition is the colourful, digital pixel floor with plant-like patterns, which reminds the visitor of the building’s present function as a media training institute.’
Sofia Grimm, editor of Arthitectural.com

 
+ 1800 m2 interior, lighting plan, furniture
+ colour scheme, routing
+ floral floor pattern 
+ previous location was also designed by COEN!

read more?