116 poetry of things eindhoven coen van ham

poetry of eindhoven

Een cadeau voor Eindhoven speciaal geschreven als ode aan deze stad. Een gedicht uit de serie Poetry of things. Première tijdens Dutch Design Week.

115 coen van ham

gielissen. check.

Sterk team, heldere visie, betere zichtbaarheid, omzetgroei: check! Er is weer ruimte in de agenda voor een rol als creatief directeur, identiteitscoach en consultant.

117 agium tribeguide coen van ham

merkbouwer

Wat ik doe? Ik maak de waarde van je onderneming zichtbaar. Hier samen met Roy van de Meulengraaf voor financieel detacheerder Agium. Met als eerste resultaat de tribe guide.

114 coen van ham kunstenaar

20 jaar creatie

2018 is Coen van Ham 20 jaar actief in creatie. Kijk in deze catalogus. Koop nu design en kunst, op 26 en 27 mei 2018 krijg je tijdens de open dagen 20% korting.

113 book poetry of things boek

goede voornemens

Voor MEST magazine deel ik in deze column goede voornemens, Lees hier de  column of bestel hier het boek 'poetry of things' voor nog meer inspiratie.

112 ifes master coen van ham lecturer

IFES certified master

Coen als trotse docent voor de nieuwe IFES gecertificeerde experts opleiding. In Hannover deel ik creativiteit: changing face of trade spots. Van Gielissen, met liefde.

110 kunstenaar bart van der leck toilet muziekcentrum ontwerper coen van ham

bart van der leck

Opgeleverd: de nieuwe toiletgroepen in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum, Geïnspireerd op hun tegeltableau van Bart van der Leck in het kader van 100 jaar De Stijl.

109 galerie artesoffitta coen van ham

galerie

Tot eind 2017 toont galerie Artesoffitta in Veghel de expositie 'my favorites'. Kunstenaars? Clemens Briels, Marion de Goeij, Rob van de Wiel en Coen van Ham. 

108 momentmonument coen van ham

momentmonument

Momentmonument is onthuld door Wethouder Mart Wijnen en Peter en Coen van Ham. Het kunstwerk staat in het nieuwe herinneringsbos in Valkenswaard.

106 poetryofthings book boek

calendarium

Het calendarium 'Poetry of Things' is na de boekpresentatie nu verkrijgbaar! 752 pagina's voor elke dag van het jaar. Bestel het boek bij bol.com en je ontvangt het boek.

103 poetryofthings coen pentapoem

poetry of things

De poëzie der dingen. Een calendarium met 366 Pentapoems over de emotionele waarde van alledaagse dingen. Gerealiseerd met crowdfunding via voordekunst.

102 gielissen

nieuwe uitdaging

Vanaf 1 oktober 2016 ben ik Director Concept en Design bij Gielissen Interiors | Exhibitions | Events. Als creatief directeur leid ik het ontwerpteam van deze marktleider.

100 coen van ham

verhaal over passie

“Dat verklaart wellicht waarom mijn schilderijen zo heftig zijn en mijn ontwerpen helder en verstild.” Lees het interview van Tanja Rozendaal: 'verscholen passie onthuld'.

99 schilderij coenvanham kunstenaar

portret van je ziel

Ik schilder de ziel achter het gezicht, ik kijk voorbij de werkelijkheid. Een portret in opdracht geschilderd. Je ziet het schilderij ontstaan in de filmpjes alma verdad en alma madre.

101 rotterdam art fair

international art fair

9 en 10 september 2016 is de International Art Fair Rotterdam. Mijn schilderijen zichtbaar in de prachtige Rotterdamse Laurenskerk. Bekijk of koop de kunst die je hart raakt.

95 coenvanham

identiteitsontwikkeling

Mijn geslaagde opleiding ‘kunstenaar in de samenleving’ kleurt in de toekomst het nieuw identiteitsadvies, interieur-, product- en grafisch en autonoom ontwerp.

97 social designer coenvanham change eindhoven

creatieve procesbegeleiding

Europees project ‘Change! social design for public services’ vraagt me in de rol als social designer. Zo ontstaat meer draagkracht vanuit design in dialoog.

94 fontys kis social design geslaagd coen

toegepast ontwerper

Community art, social design of maatschappelijk ontwerp. Ik pas deze ontwikkelingen gefundeerd toe met bagage van de post-hbo-opleiding ‘Kunstenaar in de samenleving’.

93 atelier pastorie eindhoven coen van ham kunstenaar

identiteitscoach 

Jezelf beter op de kaart zetten vanuit authenticiteit. Identiteitsontwikkeling: dat doe ik met plezier. Met een persoonlijk coachingstraject of een gezamenlijke training daag ik uit.

91 muziekgebouw coen eindhoven

ontwerp entree en hal mco

COEN! ontwerpt het entreegebied van het Muziekcentrum van de Omroep en geeft vorm aan een kunstroute. De culturele instelling opent zich zo voor een nieuw publiek.

90 brand magazine mco hilversum

persaandacht buitenland

Het gerenommeerde internationale BRANDmagazine besteedt aandacht aan Coen van Ham naast kunstenaars en vormgevers als Daan Roosegaarde en Richard Hutten.

89 dwarskijkers logo coen cal xl

huisstijl lezingenreeks

Dwarskijkers: voor deze aansprekende lezingenreeks in het kader van de opleiding Kunstenaar in de Samenleving (KiS) verzorgt COEN! de grafische vormgeving. 

88 kis opleiding kunstenaar in de samenleving

Coen volgt post HBO opleiding

De opleiding Kunstenaar In de Samenleving (KiS) belicht Social Design. Coen van Ham volgt de opleiding om dit toe te passen in ontwerpen voor zijn opdrachtgevers.

83 atelier studio coen pastorie

nieuw atelier voor vrij werk

Creativiteit heeft ruimte nodig. Daarom werkt Coen naast in zijn vertrouwde werkplek ook in atelier in een oude Pastorie, een nieuwe creatieve broedplaats.

84 nlg werkvermogen coen ontwerp

identiteit arbodienst

Voor de arbodienst NLG Werkvermogen geeft COEN! kleur aan een logo, identiteit en een aansprekende slogan: ‘Investeer in de plus van mensen.’ 

85 designer coen van ham

Coen mentor voor BNO

De Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) vroeg Coen als mentor. Jong talent reflecteert hij op identiteitsontwikkeling, professionaliteit en authenticiteit.
 

86 appartement vloer ontwerper coen van ham

metamorfose gangen

Hoe weerspiegel je weelderige hangende tuinen naar het interieur? En binnen een beperkt budget? Als oplossing voor dit wooncomplex kiest Coen de juiste vloerbekleding.

81 de architect coen van ham interieur elling

muziekcafe in de pers

Architectenweb: ‘Fris Muziekcafé Elling in omroepgebouw’. De Architect: ‘…COEN! toont respect voor de architect van het gebouw, Piet Elling.’.

57 rosalina nacken

branding luxemerk

Het merk Rosalina Nacken. De luxe damestas met tabletcover SHELLE is van de hand van COEN! En natuurlijk ook het logo. Pippa Middleton is er al mee gespot.

78 muziekcafe elling hilversum

ontwerp grand cafe

Muziekcafé Elling verenigt muzikale historie en smakelijke gastronomie in een sfeervol grand café. Gevestigd in het interieur van het MCO, ook ontworpen door COEN!.

76 ithalamus logo website

identiteit it-bedrijf

Ithalamus: een onderneming in Brainport Eindhoven. Het beheert en beheerst documenten en informatie. Naamontwerp, logo, huisstijl en website zijn ontwikkeld door COEN!.

77 vouwvaas delfts blauw

K' Do Ding voor wereldleiders

Als de lente komt dan stuur ik jou… K’ Do Ding Ook op de Nucleaire top in Den Haag in 2014. Dutch design krijgt bij wereldleiders als Obama en Merkel een mooie plek.

75 etagere showpiece coen

etagere in excellent

'...een ontwerp dat inspireert en uitdaagt.' schrijft magazine Excellent over  showpiece. Waarvan akte.

70 eigen huis en interieur kerstmarkt

COEN! op EH&I kerstmarkt

Kom naar de Eigen Huis en Interieur kerstmarkt in Utrecht op zaterdag en zondag 16 en 17 november 2014. Showpiece is met meer ontwerpen van COEN! daar te koop. 

74 rosalina nacken logo shelle

ontwerp damestas

SHELLE by Rosalina Nacken. De allermooiste damestas met bijpassende tabletcover. Handgemaakt in Italië, ontworpen door COEN! in Eindhoven.

72 philips- museum coentry

Coen schrijft gedichten

COEN! heeft voor producten poëzie geschreven: COENTRY. De gedichten zijn op zeven A2 posters via COEN! verkrijgbaar.

69 design studio ddw coen

studio COEN! open tijdens DDW

Onze studio is klaar om bewonderd te worden. Tijdens de Dutch Design Week 2013 ervaar je nieuw ontwerp, speciale edities en designklassiekers.

73 philips museum coen van ham

COEN! in philips museum

COENTRY: gedichten van COEN! met het verhaal van een product . Tijdens Dutch Design Week 2013 te zien op de glazen gevel van het Philips Museum.

66 etagere showpiece coen

productontwerp etagere

Met trots presenteren wij een bijzonder ontwerp: SHOWPIECE. Een sprankelende etagère om jouw mooiste lekkernijen op te presenteren.

63 coen design poetry

design poëzie 

COEN! schreef teksten bij producten onder de klinkende naam: COENTRY. Gedichten met het verhaal achter een ontwerp. Over de emotionele waarde van een product.

61 vouwvaas karton

nieuwe print K' Do Ding

Wist je dat COEN! al 15 jaar actief is? Dat vieren we met onze evergreen K’ Do Ding in een limited edition. Een krachtig rasterpatroon toont de stijl van de ontwerper in zilver of zwart.

60 foldr_magazine_holder

folderhouder foldr kopen

Veel versies van dit aantrekkelijke tijdschriftenrek FOLDR hebben hun wand gevonden. Bedrijven kunnen FOLDR rechtstreeks bij ons bestellen.

59 muziekcentrum_restaurant

interieur muziekcentrum

Het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum verandert met hulp van COEN!. Een revitalisatie voor meer publiek en omzet. 

58 foldr_coen

ontwerp voor Van Esch

Tijdschriftenhouder FOLDR: voor aan de wand met vier ferme vakken voor tijdschriften of brochures. Gespot van Keulen tot Milaan, ontworpen voor het gerenomeerde bedrijf Van Esch

57 rosalina_nacken

coaching ondernemers

Met creatieve coaching, design management en passie geeft COEN! uitstraling aan het exclusieve modemerk Rosalina Nacken.

56 skills_masters_coen

skill talk op onderwijscongres

De Skill Talk over excelleren en de kracht van identiteitsdenken bekijk je vanaf nu online. In vijf minuten praat Coen je weer helemaal bij.

55 kdoding_coen

bestellen vouwvaas

Ondernemers bestellen de vouwvaas K’ Do Ding rechtstreeks bij ons. En vanaf 500 stuks mogelijk met een eigen print.

54 love_hope_faith

love hope faith in de media

Het sieraad 'love hope faith' wordt opgemerkt in de media. Zo zegt tijdschrift Winq ‘spread the word’ en vaktijdschrift Edelmetaal ‘een bijzonder symbool met een verhaal’.

53b skills_masters_2013

presentatie Coen van Ham

Skills Masters is het grootste loopbaanevenement van Nederland. Coen geeft een presentatie over excelleren.

51 wonder_eindhoven_ed

illustratie voor in de krant

Het Wonder van Eindhoven. COEN! ontwierp een beeldmerk. De Amsterdamse kruisjes en de banen van de Eindhovense vlag. Hier op de cover van het Eindhovens Dagblad.

52 shoptalk

interview shoptalk

Hoe zien de winkels van de toekomst eruit? Is duurzaamheid een thema of vanzelfsprekend? En wat helpt om het tij te keren?  Lees hier het interview in Shoptalk met Coen.

48 coen_inner_identity

Coen als designmanager

Hoe verkoop en presenteer ik mezelf of mijn product beter? COEN! helpt ondernemers met design management. Per uur, per dag of langer.

49 coen_wonder_van_eindhoven

logo eindhoven

Evenement 'Het Wonder van Eindhoven' inspireerde COEN! tot het ontwerp van een beeldmerk. Als voorbode voor een nieuwe identiteit voor Eindhoven.

47 coen_love_hope_faith

kleurrijk nieuwjaar

Ieder nieuw jaar ligt onbeschreven voor ons. COEN! bruist en borrelt van jewelste: nieuwe interieurs, producten, kunstwerken en grafische juweeltjes staan op het programma.

50 coen_love_hope_faith_man

love hope faith te koop

Het sieraad love hope faith in spiegelend gepolijst en geborsteld roestvrijstaal is  bij YKSI online verkrijgbaar of rechtstreeks ia COEN!

45 eigen_huis_design_markt

EH&I design kerst markt

Op 17 en 18 november 2012 was de eerste Eigen Huis & Interieur Design Kerst Markt bij Toonkamer, Rotsoord 3, Utrecht. Met bijna veertig ontwerpers, waaronder COEN!.

46 coen_art_design_sale_2012

art & design sale COEN!

Je wilt altijd al echte COEN! in huis? Kom, kijk en koop op de Art&DesignSale. 11 november 2012 is COEN! open. Kijk anders in de digitale catalogus.

42 love hope faith

première dutch design week

Hoop, geloof en liefde: drie belangrijke waarden van het leven. Deze waarden zijn door COEN! vormgegeven in dit sieraad. Première  tijdens DDW 2012.

40 looijmans golf teaching

nieuwe opdrachtgevers

COEN! werkt voor nieuwe klanten: Looijmans Golf Teaching, Glint real estate, Kettlitz Wulfse verzekeringen, Ro groep, Waterschap de Dommel en museum Het Valkhof.

41 instore coen interview

buitenlandse pers

Werk van COEN! wordt gezien en opgemerkt in de bladen. Een interview met Coen van Ham in Office & Design, Kameleon in Instore en Secrets by day in IDS uit Malesië.

37 livingdata_stadhuis_ddw

winnend ontwerp op ddw

DDW 2011? Digitaal kunstwerk 'Living Data' staat op het stadhuis. Het prijswinnende ontwerp voor Kameleon op Strijp-S. En 'Meester en gezel' op Sectie C.

39 secretsbyday_opening_winkel

interieur lingerieboetiek

COEN! heeft het merkconcept van de exclusieve lingeriewinkel 'Secrets by Day' ontworpen. Van retailconcept tot logo en van interieur tot website.

38 artdesignsale_utrecht

art en design sale utrecht

Op 26 en 27 november 2011 zijn ontwerpen van COEN! speciaal voor jou te koop in Utrecht. Neem contact op voor je persoonlijke uitnodiging.

36 bkkc_huizebrabant_coen

tentoonstelling BKKC

Samen met Maarten Baptist, Roderick Vos, Kiki van Eijk en Maarten Baas staat werk van COEN! op de tentoonstelling  'Huize Brabant' in het BKKC in Tilburg. 

35 didaward_kameleon_winnaar

winnaar design in detail award

Het interieur van Kameleon sieraden is winnaar van een Design in Detail Award. Een onderscheiding voor succesvolle samenwerking tussen ontwerpers en winkeliers.

34 everydaydutch_london_selfridge

tentoonstelling selfridges

EveryDayDutch, dutch Design in het warenhuis Selfridges in Londen. COEN! toont K' Do Ding en werk van Maarten Baas, Ineke Hans, Hella Jongerius en Piet Hein Eek. 

33 besturenraad_interieur_coen

winnaar 3M Signcontest

Verus is door de jury van het 3M Sign Contest 2011 beloond met een Eervolle Vermelding. 'Coen van Ham zorgde voor vernieuwend gebruik van glasfolie.'

32 foldr_ddw_2010

productontwerp voor van esch

FOLDR: de tijdschriftenhouder van Coen van Ham voor Van Esch is zichtbaar tijdens de DDW 2010 in de galerie van Pennings, op de Orgatec in Keulen en Interieur 2010 in Kortrijk.

31 muziekcentrum_entreehal

interieur voor muziekcentrum

Coen van Ham ontwerpt het interieur van het Muziekcentrum van de Omroep. De bibliotheek, het mediacafé en de centrale hal van krijgen een kleurrijke uitstraling.

30 digifish_coen

kunstwerk digifish

Vanuit Brainport ging COEN! op werkbezoek naar de wereldexpo in Shanghai. Deze megastad inspireerde Coen van Ham. Hij maakte deze intrigerende beelden en gaf ze de naam Digifish.

29a triamfloat_identiteit

identiteit onderwijsadviseurs

TriamFloat, een opleidingskundig dienstverlener, groeit naar een nieuwe identiteit.  COEN! tekende voor het concept en de grafische vertaling. En de slogan 'samen leren groeien'.

29 wereldtentoonstelling_shanghai_coen

coen bij wereldexpo shanghai

Máxima opent in Shanghai de wereldtentoonstelling en COEN! is erbij. 'Happy Street' van John Körmeling inspireert. Coen creëert kunstwerk Digifish.

28 europese_vlag_coen

ontwerp europese vlag

De Europese identiteit is door COEN! vertaald naar een sterrenglobe. Diversiteit in landen, mensen en identiteiten met jouw als Europese burger als ster centraal.

27 friso_effenaar_coen

identiteit frisofeest effenaar

Frisofeest is een maandelijks dansfeestje in De Effenaar in Eindhoven. Na een intensief identiteitstraject is het event grafisch vertaald in vormgeving.

26 kdoding_bea_bern

expo en expo

Op uitnodiging van de Nederlandse Ambassade wordt K' Do Ding tentoongesteld op de BEA expo 2010 in Bern.

25 mboraad_interieur_coen

interieur mbo raad

COEN! werkt met architectenbureau Bos en Alkemade aan het interieur van de MBO Raad. Op 29 maart 2010 feestelijk geopend door minister Marja van Bijsterveld.

24 uttrcht_appartement_coen

interieur herenhuis utrecht

In het centrum van Utrecht heeft COEN! een statig herenhuis ingericht. In de ochtend ruimte voor een krantje en koffie en in de avond voor een spetterend feest.

23 digm_cover_column

coen als columnist

Voor de glossy DIGM gaat COEN! een vaste column schrijven: Identitijd. Deze gaat over het onderzoeken, vertalen en verbeelden van identiteit.

22 coen_mbo_marshal

onderscheiding mbo marschal

Coen van Ham is benoemd tot 'MBO Marshal'. Net als Jan des Bouvrie, Valerio, Cas Spijkers en Job Cohen ambassadeur voor goed beroepsonderwijs.

21 faithincontext_ddw_2009

dutch design week 2009

COEN! is curator van de tentoonstelling ‘Faith in Context’. Naast Faithless ook werk van andere ontwerpers. Anne Mieke Eggenkamp, directeur van de Design Academy, opende de expositie.

20 decentrale_faithless_coen

kunstwerk faithless

COEN! presenteert Faithless op de tentoonstelling ‘let’s recreate’, reflecties op het werk van Bert Vredegoor. Dit initiatief van Yvonne Versteeg is te zien van 25 september tot 1 november 2009.

19 oogziekenhuis_eindhoven_nieuw

logo oogziekenhuis

Het nieuwe Oogziekenhuis Eindhoven kiest COEN! voor een frisse, herkenbare en zichtbare identiteit. Een letterkaart en twee blauwe beeldmerken staan voor kwaliteit in oogzorg.

18 designers_against_aids

ontwerp ondermode

Designers Against Aids en COEN!, Kate Ryan, Percy Irasquin en Bas Kosters werken samen. Onder meer door een collectie ondergoed. 

17 dutchdesignweek_pennings_coen

overzichtstentoonstelling

Pennings Inside toont een overzicht van werk van Coen van Ham in de Dutch Design Week 2008. Wegens succes is deze tentoonstelling verlengd tot eind november.

16 brabants_kwartiertje_horloge

horloge brabants kwartiertje

COEN! heeft het Brabants Kwartiertje ontworpen als nieuw relatiegeschenk voor de provincie Noord-Brabant. De uurwerken geven de tijd aan die echt belangrijk is: tijd voor elkaar.

15 brabo_coen

intieur omroep brabant

Omroep Brabant kiest COEN! voor het nieuwe interieur. Alle publieksruimten, waaronder receptie, mediacafé en redactieruimte zijn door COEN! vormgegeven.

14 salone_milaan_coen

salone i mobile milaan

Op de Salone di Mobile, 16 t/m 21 april 2008 in Milaan, beleeft K´Do Ding de internationale première tijdens Designfactory Brainport Eindhoven.

13 boek_remco_claassen

logo toptrainer

Voor Remco Claassen is het logo, de identiteit en het boek ´Mijn Kompas´ stijlvol vormgegeven.

11 kdoding_tentoonstelling

delftsblauwe vouwvaas

Coen van Ham heeft een kartonnen vouwvaas ontworpen:  K´Do Ding. Te koop in interieur-, cadeau- en museumwinkels.

10 sintlucas_succes_coen

coen in de bladen 

In Excellent staat een interview met Coen van Ham over zijn stadsappartement. Inside information en De Architect tonen het interieur van de NPO.

9 media_academie_leolux

interieur media academie

Het opleidingsinstituut voor televisie is de Media Academie in Hilversum. COEN! heeft hiervoor een media- en parkwaardig kunstzinnig ontwerp gemaakt.

8 testbeeld_coen

kunstwerk testbeeld

Testbeeld is ontworpen voor de Publieke Omroep. De Publieke Omroep geeft het werk aan belangrijke relaties. Voor jou is het ook via COEN! verkrijgbaar. 

7 brainport_tue_coen

lezing TUE 

Vanuit Brainport Eindhoven is door COEN! een presentatie verzorgd aan de Technische Universiteit Eindhoven aan de top van het Ministerie van Algemene Zaken. 

6 design_incubator_coen

design incubator voor coen

Op 25 oktober 2005 kreeg COEN! van Staatssecretaris van Economische Zaken, mevrouw K. van Gennip het certificaat van Design Incubator uitgereikt.

5 juwelier_meurs_eersel

interieur en identiteit juwelier

Voor Juwelier Meurs in Eersel heeft COEN! de volledige visuele identiteit ontworpen. Van logo tot kassabon, van interieur tot exterieur.

2 3fm_studio_coen

interieur radio 3fm

De nieuwe studio van 3FM is door COEN! ingericht. Ook de vorige studio was van de hand van COEN!.

3 vend_training_coen

cursusleider

COEN! heeft met SintLucas te Boxtel cursusprogramma ‘For your eyes only?' ontwikkeld en begeleid. Dit om het warenhuis een nieuwe uitstraling te geven.

0 nieuwe_studio_coen

nieuwe studio coen

Sinds 2002 is COEN! gevestigd in een studio in het Smalle Havengebied in het centrum van Eindhoven. Het Medina-gebouw is ontworpen door de Londense architect Neave Brown.

1 kro_gebouw_coen

interactieve kruisgang

Voor de Omroepvereniging KRO is door COEN! een aantal kunstobjecten ontworpen. Schermen geplaatst in het hart van een witte kruisvorm als intereactieve kruisgang.